From: Regnskabsskolen/Anette Sand <post@regnskabsskolen.dk>
Subject: Gratis fyraftensmøde: Få mere ud af dine pensionspenge

Hej Læser

Vi vil gerne invitere dig til gratis informationsmøde mandag d. 6. december kl. 16.30-19.00.

Emnet er "Værdiplanlægning - få mere ud af dine pensionspenge".

Kom, hvis du gerne vil vide, hvordan du bedst planlægger din pension økonomisk.

Det handler nemlig ikke bare om at sætte penge nok ind på en tilfældig pensionsordning. Faktisk sætter hver 5. dansker for meget ind på deres pensionsopsparing.

Værdiplanlægning er en udvidet pensionsanalyse, der oftest giver mellem 50.000 og 400.000 i udbytte – efter skat – alene ved at optimere de planer, du allerede har.

Mange selvstændige er økonomisk meget sårbare – både privat og i firmaet – når det gælder sygdom og pension, hvis de ikke selv har sørget for et sikkerhedsnet, der giver dem noget at leve af. Men hvordan det skal strikkes sammen, er ikke ens for alle.

Bogholdere giver ofte deres kunder det råd at sætte deres overskud ind på en pensionsordning sidst på året for at spare penge i skat, men det er ikke altid den rigtige løsning. Hvad er den rigtige løsning for netop dig?

Mødets oplægsholdere er Kim Trebbien og Morten Olsen fra Söderberg & Partners, som begge er uvildige pensionsmæglere.

En uvildig mægler varetager dine (eller din kundes) interesser – ikke pensionsselskabets. Med sådan en ved din side kan du derfor være sikker på, at have dine pensioner og sygdomsforsikringer det bedste sted for dig. De er helhedsorienterede og kigger ikke kun på din pensionsopsparing, men også på dine øvrige formueforhold som arv, testamente, bolig og skatteforhold.

Må vi bruge dig som dagens eksempel?

Kim tilbyder, at en af dagens deltagere kan sende ham sine data og blive brugt som eksempel på en værdianalyse i oplægget. Hvis det skal være dig, så send os en mail efter din tilmelding på post@regnskabsskolen.dk (uden dine formueoplysninger – dem udveksler du med Kim, hvis du bliver valgt), så vælger vi en case blandt jer, der melder jer.

Du tilmelder dig mødet her: Værdiplanlægning - få mere ud af dine pensionspenge

Vi håber at se dig.

De bedste hilsner
Regnskabsskolen

P.S. Hvis du vil se hvad der ellers foregår i regnskabsskolen den kommende tid, kan du se vores kursusoversigt her: Kursuskalender