From: Regnskabsskolen/Anette Sand <post@regnskabsskolen.dk>
Subject: Konkurrencen: Du kan nå det endnu - og nyt om ferieloven

Hej Læser

I Regnskabsskolen har vi beskæftiget os meget med ferie på det sidste. Ikke bare fordi vi har afholdt den, men fordi der som bekendt er ændringer i ferieloven på vej. Det har næppe undgået din opmærksomhed, hvis du har læst med hos os. Men her er en nyhed:

Gratis hæfte til medarbejdere

[Billede af ferielovshæftet]

Vi har udarbejdet et nyt hæfte på 8 A5-sider henvendt til medarbejdere. Meningen er, at virksomheder kan bruge det til at informere deres ansatte om ændringerne. 

Hvad enten du selv er medarbejder, har medarbejdere eller er bogholder for virksomheder med ansatte, er du velkommen til at bestille det antal hæfter, du har brug for, gratis i vores shop. Du betaler kun for forsendelsen.

Bestil trykte hæfter her

Download hæftet som pdf-fil her

Påmindelse: Kursus i den nye ferielov

Nu vi er i gang med ferieloven, vil vi lige minde om vores korte kursus om ændringerne - det næste kursus, der er plads på, foregår d. 14. november kl. 13-16.30. Der vil du lære, hvordan ændringerne rent praktisk skal håndteres i bogholderiet. 

Tilmeld dig kurset her

Fyraftensmøde for bogholdere: Arbejd smart med e-conomic

Brug et par timer på at få styr på, hvad der findes af tillægsmoduler og tilkoblingssystemer til e-conomic, der kan bruges af os bogholdere, og som samlet set kan skabe en nemmere og mere effektiv dagligdag i bogføringen.

Regnskabsskolen har inviteret Ernst & Young på besøg for at dele deres erfaringer, og de kommer med deres take på at arbejde smart med e-conomic. Hør desuden, hvilke typer af systemer der findes med integration til e-conomic, som enten vi eller vores kunder med fordel kan benytte.

Paolo Maansson og Kasper H. Christensen fra EY underviser på dette gratis fyraftensmøde, som henvender sig til bogholdere.

Tilmeld dig Arbejd smart med e-conomic her

Velkommen til Cecilie

[Billede af Cecilie]

I sidste uge kunne vi byde Cecilie velkommen som ny medarbejder i Regnskabsskolen. Hun glæder sig til bl.a. at tale med vores kunder og kursister i telefonen. Måske dig, hvis du har spørgsmål til os? Du er altid velkommen til at ringe på 33330161.

De bedste hilsner
Regnskabsskolen

P.S. Vil du vinde en valgfri e-bog fra vores bogshop? Vi trækker lod om 3 stk på Regnskabsskolens Facebook-side. Vær med i konkurrencen her