From: Regnskabsskolen/Anette Sand <post@regnskabsskolen.dk>
Subject: Påskerabat på e-bøger - spar 30 %

Påskerabat på e-bøger - spar 30 %

Hej Læser

Hvis du er en af dem, der bruger påsken til andet end at få slappet af, er det måske netop nu, du skal up to date med bogføringen?

Vi holder selvfølgelig lukket i helligdagene, men der er hjælp at hente i vores bøger, og i anledning af påsken giver vi 30 % i rabat på e-bøger. De leveres i din e-postkasse med det samme.

Påskerabat på e-bøger

Rabatkoden, du skal bruge, er: fest30 - og den gælder allerede nu (og til og med 2. påskedag).

Bøgerne finder du her: Spar 30 % på e-bøger

Fik du styr på de nye regler om anpartshaverlån?

Hidtil har det været sådan, at ejeren af et selskab ikke måtte låne penge af sin virksomhed. I en enkeltmandsvirksomhed har det aldrig været noget problem: Her er kan man overføre penge til og fra firmaet, som man har behov for, og man må gerne skylde firmaet penge. Men i et selskab har det været sådan, at mellemregningen med ejeren absolut ikke måtte gå i minus! Det hed et ulovligt anpartshaverlån/aktionærlån.

Det er ændret pr. 1. januar i år: Anpartshaverlån er ikke længere ulovlige. Men der er dog nogle betingelser – 3 stk – der skal være opfyldt.

Læs mere på Anettes blog: Anpartshaverlån ikke længere ulovlige (men!)

E-kurser - spar 10 %

Ser du påskedagene som en oplagt mulighed for fordybelse, så er det værd at kigge på vores e-kurser. Her kan du komme i gang med at lære nyt med det samme, og som abonnent på vores nyhedsbrev skal du huske, at du får 10 % i rabat med koden 'iv2017'.

Klik her for at se Regnskabsskolens e-kurser

Rigtig god påske!
Regnskabsskolen

P.S. Vil du lære noget om løn og personaleadministration i bogholderiet, så har vi et par ledige pladser på ekstraholdet af vores diplombogholderuddannelses modul 2, der kører i maj: Klik her for at snuppe en plads