From: Regnskabsskolen/Anette Sand <post@regnskabsskolen.dk>
Subject: Fagligt nyt og et godt påsketilbud

Spar 30 %

Hej Læser

Kan vi mon nå at fange dig, inden påskefrokosterne gør? Vi har nemlig lidt fagligt nyt, vi godt lige vil have af sted til dig - og et godt påsktilbud!

Tips og tricks fra Skattestyrelsen

Det, vi tidligere kendte som ‘den udvidede selvangivelse’, kalder Skattestyrelsen nu for Oplysningsskemaet. Vedr. 2018 har de til “Revisorer og rådgivere m.fl.” udsendt en pdf med titlen “Tips & Tricks til indberetning af oplysningsskemaet”, som indeholder 13 gode råd i forbindelse med oplysningsproceduren for Oplysningsskemaet 2018. Den indeholder også god viden til selvstændige, der laver det hele selv.

Du kan se en oversigt over indholdet og downloade pdf'en i indlægget her:

Gode tips og tricks fra Skattestyrelsen om Oplysningsskemaet (tidl. udvidet selvangivelse)

Omdannelse fra IVS til ApS - hvad med kapitalen?

Snart skal alle IVS'er omdannes til ApS'er. I den forbindelse har Anette fået et godt spørgsmål i brevkassen. Faktisk så godt at hun måtte have statsaut. revisor Søren Revsbæk på banen.

Spørgeren troede omdannelsen var en formssag, men hans revisor fortalte ham, at det ikke var så ligetil. Læs problemet - og Sørens bud på en løsning - her:

Brevkasse: Omdanne IVS til ApS – hvordan med kapitalen?

Månedens bog med rabat: Skat og moms - får du dine fradrag?

Skat og moms - får du dine fradrag?

Kan du få moms retur på biler, repræsentation, kunst, personaleudgifter m.v.? Hvad med skattefradrag på frynsegoder, sundhed, frokostordninger, hjemmearbejdsplads, software, gaver og meget mere? De spørgsmål – og mange flere – finder du svarene på her i Skat og moms - får du dine fradrag? Og her i april sparer du 20 % på den med rabatkoden '20tilmig'. (Pssst, vil du kun have den som e-bog, skal du lige kigge på påsketilbuddet i bunden af mailen her.)

Bestil bogen her: Skat og moms - får du dine fradrag?

Skal din varebil omregistreres?

Alle virksomhedsejede varebiler med en tilladt totalvægt på 2.000-3.500 kg skal omregistreres i motorregistret pr. 1. juli 2019. Det er konsekvensen af, at varebiler, som anvendes til kurerkørsel (i loven kaldet 'godskørsel for fremmed regning'), fra den dato bliver omfattet af godskørselsloven. Har du en varebil, der kan være omfatet af lovændringen, så læs mere her:

Skal din varebil omregistreres?

Påsketilbud på e-bøger

Påsken er lang, hvis du bestiller bøger og bare vil have dem her og nu. Derfor har vi et ekstra godt tilbud på alle vores e-bøger i påsken: Du sparer 30 % fra nu og indtil på onsdag d. 24/4, hvis du skriver 'fest30' i rabatkodefeltet ved bestilling. Og e-bøgerne har du i din indbakke straks bagefter.

(Bemærk at rabatkoden ikke kan kombineres med andre rabatkoder og ikke gælder vores rabatpakker.)

Slå dig løs i bogshoppen her: Køb Regnskabsskolens e-bøger med påskerabat

Rigtig god påske!

De bedste hilsner
Regnskabsskolen