From: Regnskabsskolen/Anette Sand <post@regnskabsskolen.dk>
Subject: Se de indefrosne feriepenge - og kursus i VSO

Hej Læser

Det er en travl tid i Regnskabsskolen. Vi har undervisning i både Aarhus og København. Årets sidste hold Diplombogholdere skal snart til eksamen - næste hold starter d. 16. januar. De nye takster og satser er offentliggjort fra Skattestyrelsen, så meget materiale skal opdateres, og nyt skal produceres. Vi udvikler nye e-kurser og har også et par nye fremmødekurser på næste års program. Sidstnævnte kan du læse om i dette nyhedsbrev.

Nye takster og satser for 2020

Lad os starte med de nye takster, som traditionen tro er at finde på Anettes blog: Takster og satser 2020

Der er som altid en del ændringer.

Nyt kursus: Grundlæggende VSO

Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde dette nyt kursus fra 2020: Grundlæggende VSO for personligt ejede virksomheder

Det er revisor Kasper Kyndsberg der underviser, og kurset er et 1-dagskursus i grundlæggende skatteberegning, skatteplanlægning og virksomhedsskatteordning for erhvervsdrivende med personligt ejede virksomheder, f.eks. enkeltmandsvirksomheder, og bogholdere der arbejder med dem.

Første gang bliver d. 29. januar, og du kan læse alt om det og tilmelde dig nu: Grundlæggende VSO for personligt ejede virksomheder

Indefrosne feriepenge - se dem her

Fra 1. september 2020 har vi som bekendt en ny ferielov. Det betyder at vi lige nu er i en overgangsordning mellem den nye og den gamle.

Den nye lov introducerer begrebet “samtidighedsferie”, og det har den konsekvens, at al den ferie, som opspares i perioden 1.9.2019 – 31.8.2020, skal opgøres, feriepengene skal beregnes, og det hele skal indberettes til fonden Lønmodtagernes Feriemidler. Her står pengene så, til medarbejderen forlader arbejdsmarkedet – som hovedregel ved folkepensionsalderen.

På borger.dk og virk.dk kan hhv. medarbejdere og virksomheder følge med I hvad der er opsparet. Det kan du læse mere om - og finde de præcise links til - på Anettes blog: Indefrosne feriepenge - se dem her

Månedens bog: Årsafslutning i bogholderiet

[Billede af månedens bog]

Året er ved at være slut, så hvad er mere passende end at vælge "Årsafslutning i bogholderiet" som månedens bog i december? At den er månedens bog, betyder, at du sparer 20 % ved at bruge rabatkoden '20tilmig' ved betaling.

Bogen kan du købe her: Årsafslutning i bogholderiet - sådan laver du dit regnskab

Nyt kursus: Bogføring og årsafslutning med Uniconta

I det nye år får vi endnu et nyt kursus på programmet. Det er Birger Carlsen, der underviser på 2-dageskurset Bogføring og årsafslutning med Uniconta. Kender du ikke Uniconta, vil du måske lige høre, hvad Anette har at sige om det, på videoen her (klik på billedet - så åbner videoen i din browser):

[Video med Anette om Uniconta]

Kurset kan du tilmelde dig her, hvor du også kan læse om indholdet: Bogføring og årsafslutning med Uniconta 

Første gang er d. 9. og 10. januar 2020.

De bedste hilsner
Regnskabsskolen

P.S. Du kan nu endelig betale med andre betalingskort end Dankort i vores webshop. Du finder vores kurser og bøger her: Regnskabsskolens butik