From: Regnskabsskolen/Anette Sand <post@regnskabsskolen.dk>
Subject: Pas på mailsvindel - og en påmindelse om masser af gratis hjælp

Hej Læser

I går holdt Anette sit sidste gratis foredrag i denne omgang i samarbejde med Dana. Tak til alle jer, der mødte op!

I den forbindelse har vi også fået lyst til at gøre opmærksom på vores forskellige muligheder for gratis hjælp. Vi/Anette får nemlig rigtig mange henvendelser med div. spørgsmål om fradrag m.m., og selv om det er forståeligt, at det er nemt liiiiige at skrive til os, så har vi ikke altid kapacitet til at yde gratis rådgivning, hvor gerne vi end ville.

Derfor har vi to afgrænsede muligheder, hvor du til gengæld kan stille alle de spørgsmål, du vil:

First Monday: Anettes Facebook-gruppe for selvstændige, der bogfører deres egne bilag. Som navnet antyder, er der spørgetid i gruppen den første mandag i hver måned, og det er kl. 19. Tilmeld dig First Monday her

Virksomhedsøkonomi for begyndere: Det er det onlinekursus, du fik adgang til, da du tilmeldte dig nyhedsbrevet her. Der holder vi en gang i kvartalet et onlinemøde via Zoom, hvor du kan stille spørgsmål om virksomhedsøkonomi. (Og du behøver ikke være begynder for at deltage.) Hvis du har glemt, hvor kurset ligger, kan du finde det her: Virksomhedsøkonomi for begyndere

En påmindelse om mere gratis inspiration - udløber i morgen

Som vi skrev i nyhedsbrevet i starten af måneden, er Anette her i november sammen med 19 andre eksperter med i et giveaway-event, hvor hver ekspert giver en gave, der hjælper dig med at drive din virksomhed sjovere, smartere og mere profitabelt. Det koster kun din e-mailadresse at deltage, så det eneste, du skal gøre, er at klikke HER og skrive dit navn og din e-mailadresse – så får du adgang.

Eventet udløber i morgen - derfor får du mod sædvane dette ekstra nyhedsbrev denne måned.

Pas på mailsvindel målrettet din virksomhed!

En af Regnskabsskolens bogholderi-kunder har været udsat for CEO-fraud. Det vil sige, de blev faktisk ikke snydt, men der var et godt forsøg på det. CEO-frauden foregik ved hjælp af en e-mail, hvor direktøren skrev til bogholderen/sekretæren i virksomheden, at der var brug for at overføre ca. 60.000 kr. lige med det samme, og om der var så mange penge på kontoen? Det var bare ikke direktøren selv der skrev! Læs mere på Anettes blog:

CEO-fraud - en udbredt form for bedrageri

Og pas så godt på derude!

De bedste hilsner
Regnskabsskolen

P.S. Vi vil også lige minde dig om at du kan spare 20 % på månedens bog. Denne gang Bogen om bogføring - og så vælger du selv om det skal være den udgave, der ikke har et program tilknyttet, eller den, der samtidig lærer dig at bruge e-conomic.

[Billede af månedens bog]

Ved betaling skal du bare bruge rabatkoden '20tilmig' - så fratrækkes rabatten automatisk.

Læs alt om bøgerne, og køb dem her: Bogen om bogføring for begyndere - eller vælg udgaven for e-conomicbrugere her: Bogen om bogføring med e-conomic.