From: Regnskabsskolen <e-kursus@regnskabsskolen.dk>
Subject: Festival for selvstændige - 30% rabat på e-kurser

Det er søndagen før Festival for selvstændige. Jeg er i fuld gang med at gøre klar: Hvad skal vi have pakket ned i bilen? Er matcher lotterigevinsterne med skiltene? Hvilke tilbud? Er min slidepræsentation 100% klar? (Der er meget få billetter tilbage, så klik på linket, hvis du gerne vil med.)

Sidste år var der flere som spurgte, om vi ikke også kunne lave et tilsvarende arrangement i Jylland - og det er stadig på ønskelisten .... Men indtil da synes jeg ikke, at I, som ikke kan komme, skal snydes for alle de tilbud, vi har.

Der er derfor to ting, du kan gøre:

Prøv at vinde en e-bog på Facebook - eller køb et e-kursus med 25% rabat.

Facebook-konkurrencen: Den er rigtig let at deltage i (bl.a. fordi jeg selv hopper fra, hvis man skal styrte rundt på en hjemmeside og lede efter oplysninger, inden man kan deltage).... så du kan helt sikkert svare rigtigt :)

Link til konkurrencen på Facebook

E-kursus med 25% rabat.

Det er så lidt mere eksklusivt - kun jer, som får nyhedsbrevet, får denne rabatkode. Den virker nu - og indtil på fredag, og du får 25% rabat på ALLE vores e-kurser.

Frit valg her: https://regnskab.simplero.com/

.... og koden, du skal bruge, for at få rabatten er: FESTIVAL

Jeg vil fortsætte med mine forberedelser. Til jer, som kan komme: På gensyn på tirsdag. Jeg glæder mig. Til alle jer andre: Der vil løbende blive opdateret på Regnskabsskolens side på Facebook.

Og til alle: Rigtig god søndag.

De bedste hilsner
Anette