From: Regnskabsskolen/Anette Sand <post@regnskabsskolen.dk>
Subject: Få kompensation mens du er på kursus

- på dagpengeniveau

Hej Læser

Her i Regnskabsskolen arbejder vi stadig hjemme - og det gør du sikkert også?

[Billede: Vi arbejder hjemme]

Måske er du en af de mange, der mærker nedgang i forretningen og skal finde noget andet at bruge tiden på i de kommende uger. Så læs med her:

Vi har et nyt (fjernundervisnings)kursus på programmet, der starter i næste uge. Det varer i 2 uger.

Kurset er et AMU-forløb, og det hedder Grundlæggende virksomhedsøkonomi og bogføring for begyndere.

Når du tager et AMU-kursus, kan du søge om VEU-godtgørelse. Det gælder også dig der er selvstændig. (Dog er der nogle uddannelsesmæssige begrænsninger - dem kan du læs om her: AMU-kurser med VEU-godtgørelser.)

Satsen er 4.405 kr. pr. uge, og du kan derfor få refunderet 8.810 kr. før skat for tabt arbejdsfortjeneste i de to uger, kurset varer.

Det koster 1.260 kr. at deltage i kurset.

På kurset lærer du grundlæggende om virksomhedsøkonomi: Hvordan læser og forstår man et regnskab, hvad er indholdet, og hvordan er lovkravene til virksomhedernes regnskaber? Herudover lærer du grundlæggende bogføring og får et overblik over, hvordan man når fra de bogførte linjer til det endelige årsregnskab. Vi kommer rundt om forskellige virksomhedsformer og -typer, og du får en god introduktion til, hvordan man griber bogholderi og årsregnskab praktisk an.

Kurset er velegnet for selvstændige, som har ansvar for deres eget regnskab, samt for ansatte, som gerne vil udvide deres administrative kompetencer med regnskab og økonomi.

Læs mere her - hvor du også finder info om VEU-godtgørelse og links til tilmelding: Grundlæggende virksomhedsøkonomi og bogføring for begyndere

De bedste hilsner
Regnskabsskolen

P.S. Husk at du stadig kan få fat i os, selv om kontoret og undervisningslokalet er lukket. Skriv på post@regnskabsskolen.dk eller ring på 33330161. Vi kan sagtens hjælpe dig med årsafslutning, bogføring, selvangivelse m.m. online via fjernskrivebord.