From: Regnskabsskolen/Anette Sand <post@regnskabsskolen.dk>
Subject: Gratis iværksætterhåndbog og nyt om moms

Hej Læser

Den 1. marts er en stor momsdag - særligt i år, fordi vi skal betale for flere perioder på én gang. Sidste år blev momsfristen som bekendt udsat, så vi kunne vente med at betale, og det betyder at:

  • Virksomheder, der afregner moms kvartalsvis, skal indberette og betale for både 3. og 4. kvartal 2020.
  • Virksomheder, der afregner moms halvårligt, skal indberette og betale for både 1. og 2. halvår 2020. 

Fristen vil ikke blive udskudt igen, for det er ikke muligt, men regeringen har foreslået, at det bliver muligt at tage et rentefrit momslån svarende til den moms, der skal indberettes og betales den 1. marts. 

De skriver på skat.dk, at det kræver, at momsen er indberettet og indbetalt til tiden, så det er vigtigt, at du gør det. Det er det altid, men nu altså særlig vigtigt, hvis du gerne vil i betragtning til et momslån.

Ny gratis iværksætterhåndbog


Da du i sin tid skrev dig op til vores nyhedsbrev, fik du vores gratis iværksætterhåndbog. Den opdaterer vi hvert år, så du skal naturligvis også have den opdaterede udgave. Den indeholder bl.a. årets rabatkode, der giver dig 10 % på alle vores bøger og kurser. Download pdf'en her: Iværksætter 2021

Sælger du til privatpersoner i EU?

Hvis din virksomhed leverer visse typer ydelser elektronisk (det kan f.eks. være e-kurser) til privatpersoner i andre EU-lande, skal du indberette og betale moms i hvert enkelt af de lande, hvor du sælger ydelserne – til deres lokale momssats. Det ved du forhåbentlig allerede.

Men ordningen ændres d. 1. juli i år til også at omfatte varer og øvrige ydelser. Til gengæld indføres desuden en grænse, så momsen først skal betales i forbrugerens hjemland, når salget overstiger 10.000 euro (ca. 74.415 danske kroner) pr. kalenderår.

Læs mere om det på Anettes blog her: Ændringer i One stop moms fra 1. juli 2021

Spar 20 % på månedens bog

Resten af måneden kan du spare 20 % på bogen Årsafslutning i bogholderiet - sådan laver du dit regnskab.

Bogen er  en praktisk anvendelig grundbog i, hvordan du laver et årsregnskab. Du får den med rabat ved at bruge rabatkoden '20tilmig' ved betaling.

Køb bogen med rabat her:  Årsafslutning i bogholderiet - sådan laver du dit regnskab

Gratis informationsmøde på mandag

I øjeblikket foregår vores månedlige gratis informationsmøder online. Næste gang er på mandag d. 22. kl. 16.30. Læs mere, og tilmeld dig her: Gratis informationsmøde

De bedste hilsner
Regnskabsskolen

P.S. I næste nyhedsbrev kan vi præsentere en ny udgave af bogen Skat og moms - får du dine fradrag? Hold øje, for vi kommer til at holde et gratis webinar på udgivelsesdagen med mulighed for god rabat.