From: Regnskabsskolen/Anette Sand <post@regnskabsskolen.dk>
Subject: Vind en bog, læs om AMU, og lær noget om inkasso

Jo, AMU-kurser er også relevante for dig!

Hej Læser

I dette nyhedsbrev:

  • kan du lære noget om, hvad du kan gøre, når dine kunder ikke betaler til tiden
  • kan du deltage i en konkurrence om at vinde lige den af vores bøger, du ønsker dig
  • kan du læse om, hvad vi har vanvittigt travlt med i øjeblikket (det er noget med AMU - der nok er mere relevant for dig, end du tror)

God læselyst!

Hvad gør du med dårlige betalere?

Anette har på sin blog fået et langt og grundigt gæsteindlæg fra Lars Holdgaard fra Likvido Inkasso. Der kan du læse helt præcis, hvad du stiller op med dårlige betalere - og hvordan du bedst muligt helt undgår dem. Har du manglet en rykkerprocedure, kan du finde den i indlægget.

Læs mere her: Dårlig betaler: Hvad kan du gøre hvis din kunde ikke betaler din regning?

AMU-kurser er måske mere relevante for dig, end du tror!

Når vi siger AMU-kurser, hvad tænker du så? Mange ved dårligt nok, hvad det er, og tror derfor fejlagtigt, at det ikke er noget, de kan benytte sig af. Men uanset om du er selvstændig, ledig eller lønmodtager i det offentlige eller det private, er det ganske sikkert noget du kan bruge. AMU står for arbejdsmarkedsuddannelser og er efteruddannelse til både faglærte og ufaglærte. Og der er økonomisk støtte at hente til ordningen. (Også for dig der er selvstændig!)

Vi har i disse dage styrtende travlt med at gøre klar til vores nye AMU-kurser, der starter d. 7. maj. Du kan endnu nå at tilmelde dig. Læs Anettes indlæg om, hvad det er vi har gang i: 17 AMU-kurser på 6 uger.

Kurserne er samlet set godkendt som uddannelse for ledige med ret til seks ugers jobrettet uddannelse, men du behøver altså ikke være ledig for at deltage, og både som lønmodtager og selvstændig har du (hvis du opfylder visse betingelser) ret til kompensation for tabt arbejdsfortjeneste (VEU-godtgørelse).

Vind den bog du mangler

Vi udlodder på Facebook 5 e-bøger, som vi trækker lod om d. 1. maj kl. 12. Det eneste, du skal gøre, er at kigge i vores bogshop (hvis du ikke allerede kender udvalget) og fortælle os, hvilken en af vores bøger du kunne tænke dig at vinde. Vil du have et ekstra lod i konkurrencen, kan du få det ved at dele opslaget. Hop ind på konkurrencen her: Vind en e-bog

De bedste hilsner
Regnskabsskolen

P.S. Kasserne fra trykkeriet med vores nye bog om Skat og moms befinder sig lige nu et ukendt sted mellem Wesselsgade (vores gamle adresse, hvor de blev forsøgt leveret - ups!) og Trekronergade, hvor vi venter utålmodigt på dem. Bogen udkommer lige om lidt - torsdag d. 26. - men e-bogen kan du bestille allerede nu og få leveret med det samme: Skat og moms - får du dine fradrag?