From: Regnskabsskolen/Anette Sand <post@regnskabsskolen.dk>
Subject: Festivaltid! Gratis for selvstændige

Festivaltid! Gratis for selvstændige

Kære Læser

Man kunne tro festivaltiden var ovre for i år, men det gælder ikke for os selvstændige.

Festival for selvstændige

Den 10. november arrangerer vi sammen med Dana, Billy og Advodan en festival for selvstændige, hvor du kan få inspiration, motivation og gode råd ad libitum.

Dørene åbner kl. 13:30, og arrangementet varer til kl. 19:00. Det foregår på BIBLIOTEKET, Rentemestervej 76, 2400 København NV.

Festivalen er for dig der allerede er selvstændig, og din gratis adgang kræver altså et CVR-nr.

På vores stand kan du møde os, der arbejder her på Regnskabsskolen, og stille konkrete spørgsmål til din egen bogføring. Du kan også få gode råd til, hvordan du organiserer dit regnskabsarbejde på en overskuelig måde. Der vil være tid til at svare på spørgsmål om regnskab, økonomi og bogholderi. Har du et bilag, du ikke kan finde ud af? Tag det med - så ordner vi det på stedet. Vi har computere med, så vi kan kikke ind i dit bogholderi, hvis det ligger online, og du har noget at spørge om. Du kan bladre i vores bøger og måske vinde i vores tombola. Vi vil fortælle om, hvordan vores e-kurser og 1:1-undervisning fungerer, og du kan helt sikkert få et godt tilbud, hvis du skulle have lyst til at købe noget.

Derudover står Advodan klar til at svare på alle dine juridiske spørgsmål om din virksomhed, Dana er klar til at give dig svar på, hvordan en a-kasse kan styrke din forretning, Billy præsenterer deres regnskabsprogram, og Toke Kruse holder fortæller, hvordan du starter og driver en succesfuld virksomhed, med afsæt i hans egne erfaringer fra både Danmark og USA.

Læs mere, og tilmeld dig Festival for selvstændige her

(Inviter gerne dit netværk med - vi giver en kop kaffe/te og lidt sødt til....)

Gratis seminar om automatisk bogføring - for bogholdere

Vi er på vej ind i en ny tid, hvor bogholdernes arbejdsopgaver ændrer og udvikler sig, fordi intelligent teknologi understøtter eller overtager mange af de mere rutineprægede processer. Regnskabsskolen inviterer derfor til et fyraftensmøde om nye arbejdsmetoder i bogholderiet. 

Anette Sand byder velkommen, og Dan Rose Johansen kommer og præsenterer den nye software og demonstrerer, hvordan du som bogholder kan spare kolossale mængder tid og få en mere korrekt bogføring ved brug af det nye system. Systemet er uafhængigt af regnskabsprogram.

Læs mere, og tilmeld dig mødet her: Gratis seminar om automatisk bogføring - for bogholdere

 

De bedste hilsner
Regnskabsskolen

P.S. Så du i sidste uge at vi har en ny bogudgivelse på vej? Ellers læs her om Varelageret - set fra bogholderiet. Du sparer 15 % ved at forudbestille den senest på fredag med rabatkoden 'lager'.