From: Regnskabsskolen/Anette Sand <post@regnskabsskolen.dk>
Subject: Kørselsfradraget falder igen - se de nye takster

Kørselsfradraget falder igen - se de nye takster

Hej Læser

Så er satserne meldt ud fra SKAT. Kørepengene – eller kørselsgodtgørelsen – eller kilometerpengene (kært barn har mange navne) er en af de satser, som rigtig mange selvstændige følger med i og bruger hele tiden.

Igen i år er kørselsgodtgørelsen faldet. Det bliver altså billigere og billigere at køre bil.

Se satserne på Anettes blog her: Kørselsgodtgørelsen 2017

Du kan også se de nye satser for rejsefradrag her: Diæter: Rejsefradrag og skattefri rejsegodtgørelse 2017

Bliv diplombogholder i 2017

Vi starter nyt hold på diplombogholderuddannelsen d. 19. januar - skal du med?

Bliv diplombogholder i 2017

Undervisningen strækker sig over 11 uger og er delt op i moduler, som du også kan vælge at købe enkeltvis, hvis du ikke har brug for hele diplompakken.

Her kan du se hvad en af vores rare kursister har sagt om uddannelsen:

"Regnskabsskolens diplomkursus har gjort at jeg fik mod på at starte op som freelancebogholder. Jeg har aldrig i min tidligere karriere haft noget med regnskab at gøre, men dette kursus viste mig at det ikke er raketvidenskab, men blot almindelig sund fornuft. Jeg har været så heldig at have Birger som primær underviser, og hans humor og fantastiske pædagogiske evner gjorde at regnskab jo ikke er så tørt, som jeg først havde ventet. Jeg kan kun anbefale diplomkurset til alle, der måtte have den mindste interesse for regnskab!"
Pernille Nørgaard, selvstændig bogholder

Læs mere om uddannelsen her: Diplombogkursus for bogholdere

Slut med portoudlægsordningen

Fra 1. januar 2017 ikke længere er tilladt at benytte portoudlægsordningen. Mange webshops har ellers benyttet den fordelagtige ordning, hvor momsfritaget porto med PostDanmark er blevet videresolgt til kunderne som udlæg, uden at det har været specificeret. Der har så alene været afregnet moms af et eventuelt overskud. Men det er altså slut nu.

Læs mere her: Slut med portoudlægsordningen

Nyt arbejdsgiverbidrag under Samlet Betaling: AFU

Alle virksomheder, der betaler ATP-bidrag, skal fremover betale til AFU – Arbejdsmarkedets Fond for Udstationerede. AFU skal sikre udstationerede lønmodtageres løn, når de arbejder i Danmark. Dvs. hvis en udenlandsk arbejdsgiver ikke har udbetalt løn til en udstationeret lønmodtager, kan AFU under visse betingelser dække lønnen.

Bidraget opkræves via Samlet Betaling – første gang i december. Det kan du læse mere om her: Nyt arbejdsgiverbidrag under Samlet Betaling: AFU

De bedste hilsner
Regnskabsskolen

P.S. Har du set vores konkurrence på Facebook, hvor du lige nu kan vinde en stor dåse chokolade? Ellers deltag i lodtrækningen her: Facebook-konkurrence