From: Regnskabsskolen/Anette Sand <post@regnskabsskolen.dk>
Subject: Julerabat, gratis webinar og godt kursus-nyt (også til jer i Jylland)

Diplomkursus for bogholdere kommer til Vejle

Hej Læser

Vi har lige et par nyheder at dele med dig, inden du og vi går på juleferie. Der er en invitation til et gratis webinar, et nyt iværksætterkursus, nyt om vores Diplomkursus for bogholdere (nu også i Jylland!), en stak bøger du må få helt gratis, og en god julerabat. Og så er der en dato, du skal være opmærksom på, hvis du skal bruge trykte bøger fra os i år.

Nyt 1-dagskursus for iværksættere: Grundlæggende regnskabsforståelse

- overblik over elementerne i dit (og dine konkurrenters) regnskab

Kurset henvender sig til iværksættere og selvstændige – både dig, som bruger en bogholder/revisor, og dig, som selv bogfører dit regnskab. Kræver ingen særskilt økonomisk baggrund.

  • Vi lærer dig at forstå dit regnskab – fra bilag til færdig årsrapport.
  • Du får en grundig gennemgang af aktiver og passiver, og får forståelse for, hvornår en virksomhed er solid.
  • Vi dissekerer resultatopgørelsen: De faste og variable udgifter, risici og styrker i den daglige drift.
  • Du lærer at vurdere, hvornår nøgletalsberegninger kan gavne i forhold til økonomistyringen – og får regneark med hjem til at lave dem i.

Der bliver god tid til spørgsmål.

Medbring gerne dit eget regnskab på computer – eller eventuelt bare en resultatopgørelse og balance-udskrift fra bogføringsprogrammet.
Læs de praktiske detaljer her:

Grundlæggende regnskabsforståelse og økonomistyring – overblik over elementerne i dit (og dine konkurrenters) regnskab

Gratis webinar: Værdiplanlægning - få mere ud af dine pensionspenge

Måske missede du vores gratis fyraftensmøde om værdiplanlægning i december? Så kan vi glæde dig med at vi gentager succeen, men nu som gratis webinar. Det bliver d. 31. januar 2022, og du kan læse flere detaljer og tilmelde dig her: Værdiplanlægning – få mere ud af dine pensionspenge

Godt nyt til jer i Jylland

Nu kommer Danmarks bedste samlede uddannelse i bogholderi til Jylland! Vi er superglade for endelig at kunne udbyde vores populære Diplomkursus for bogholdere i Vejle. 

Skab en helt ny levevej, berig dit CV, eller styrk din faglighed som bogholder. Diplomkurset giver dig en dyb forståelse af bogholderiet og en evne til at agere i alle bogholderiets forskellige aspekter – fra regnskabets planlægning til årsafslutningen.

Holdet starter d. 20. april 2022, og du kan læse alt om kurset her: Diplomkursus for bogholdere

(Vi fortsætter selvfølgelig med kurset i København også - det kan du læse om på samme link.)

Kender du det, at det er på tide at give slip?

Året går på hæld. Man ser tilbage, lægger planer for det nye år, rydder op ... og opdager, at tiden er løbet stærkere, end man troede.

Vi har haft bogen Din første medarbejder på hylden siden 2007, og selv om den stadig indeholder brugbar information for dig, der skal have ansatte, så må vi nok erkende, at det er på tide at sige farvel til den. Vi har dog 120 af dem liggende! Kan du bruge dem? Så må du hente dem ganske gratis. (Vi sender dem også gerne mod betaling af porto.)

Om du vil have 1, 10 eller alle 120, bestemmer du selv.

Om du vil bygge et tårn eller en corona-afstandsmåler af dem, vil forære dem til dine iværksættervenner eller bruge dem som pakkelegsgaver, blander vi os ikke i. Vi er bare klar til at sige farvel. Besvar mailen her, hvis du er interesseret i at hente en stak.

(Hvis du har brug for en nyere bog om samme emne, så er Håndbog for nye chefer jo månedens bog, så den sparer du 20 % på her i december med rabatkoden 20tilmig.)

Køb dine (trykte) bøger inden d. 22.

Regnskabsskolen holder lukket mellem jul og nytår, så hvis du skal nå at have trykte bøger tilsendt i år, skal du bestille dem senest d. 22. december klokken 15. Bestiller du senere end det, kan vi først sende dine bøger d. 3. januar.

Derfor får du også et godt tilbud på e-bøger, så du ikke skal undvære de gode opslagsværker, hvis du bruger juleferien på at komme ajour med regnskabet:

Spar 30 % på e-bøger

Har du brug for vores e-bøger inden det nye år, får du 30 % i rabat med rabatkoden 'fest30'. Rabatten gælder til og med d. 1. januar.

Med de 30 %'s rabat betyder det, at vores billigste e-bog kommer helt ned på 34 kr. (og den har du især brug for lige nu ved årsskiftet, hvis du sælger fysiske varer i din virksomhed). Den dyreste, Årsafslutning i bogholderiet, koster kun 249 med rabatten. Det kan altså betale sig at slå til nu.

Bemærk at rabatkoden ikke gælder vores bogpakker (som jo allerede fås med tilsvarende stor rabat).

Og så vil vi ellers bare ønske dig en rigtig glædelig jul. Vi skrives ved i det nye år.

De bedste julehilsner
Regnskabsskolen