From: Regnskabsskolen/Anette Sand <post@regnskabsskolen.dk>
Subject: Nye takster 2019 - invitation til webinar - rabatkode

Hej Læser

Som altid ved årsskiftet er der mange nye takster, regler og lovændringer, vi skal kende og tage stilling til som bogholdere eller selvstændige. I dette nyhedsbrev får du bl.a. et tilbud om at blive opdateret på et af de vigtigste områder for 2019: Den nye ferielov. På adskillige opfordringer får du også et gratis webinar om virksomhedsordningen med statsaut. revisor Søren Revsbæk, der er gode penge at spare på månedens bog og mere brugbar info. Så lad os kaste os ud i det:

Den nye ferielov – update og praktisk håndtering i bogholderiet

Ny ferielov

Den nye ferielov er stærkt på vej – de første ændringer sker allerede her i starten af januar, hvor vi tager hul på et nyt – og forkortet – ferieår. For lønmodtagerne er der ikke så meget at tage stilling til, men hvis du er ansat i dit eget selskab, har ansatte eller er bogholder, så er det særdeles vigtigt at du sætter dig ind i de nye regler.

Anette har skrevet om det her: Den nye ferielov – særligt for ejere/direktører i egne selskaber, men de specifikke regler, og hvordan vi praktisk skal håndtere dem i bogholderiet, kan du få gennemgået i Regnskabsskolens kursus om netop det d. 23. januar.

Prisen er kun 300 kr. + moms

Klik her for at tilmelde dig: Den nye ferielov – update og praktisk håndtering i bogholderiet

Automatisk 0-indberetning i lønsystemerne

Som du måske læste i sidste nyhedsbrev, er det slut med sporadisk lønindberetning pr. 1. januar 2019. Det koster et gebyr på 800 kr. til SKAT, hvis man er registreret som arbejdsgiver og ikke indberetter løn mindst en gang om måneden, så det vil jo være rart, hvis 0-indberetning kan ske automatisk, for de, der ikke har faste lønudbetalinger. Det har vi undersøgt, hvordan de forskellige lønsystemer håndterer, og du kan læse deres svar her:

Automatisk 0-indberetning i lønsystemerne

Spar 20 % på månedens bog: Årsafslutning i bogholderiet

Månedens bog: Årsafslutning i bogholderiet

Månedens bog i december er Årsafslutning i bogholderiet - sådan laver du dit regnskab. At den er månedens bog, betyder, at du får 20 % i rabat med rabatkoden '20tilmig'.

Klik her for at snuppe bogen med rabat

På utallige opfordringer: Gratis webinar om virksomhedsordningen

I sidste måned udkom statsaut. revisor Søren Revsbæks bog Skat for selvstændige - med virksomhedsordningen. Det har fået mange til at efterspørge et webinar om netop det, og heldigvis kunne vi få Søren med på ideen. Det kommer til at foregå torsdag d. 13. december kl. 19, og du kan tilmelde dig her:

Virksomhedsordningen - hvem, hvad og hvordan?

Takster og satser 2019

SKAT har offentliggjort de nye beløbsgrænser for 2019. Der er nogle ændringer i forhold til 2018, og du kan se dem her:

Takster og satser 2019

De bedste hilsner
Regnskabsskolen

P.S. Festival for selvstændige i København den 31.1. Et begrænset antal gratis billetter er til rådighed. Snup din her.