From: Regnskabsskolen/Anette Sand <post@regnskabsskolen.dk>
Subject: Udbytte eller topskat?

plus et godt sommertilbud

Hej Læser

Heldigvis udsteder vi ikke gavekort i Regnskabsskolen, for fra 1/7-19 kommer der nye, besværlige momsregler på det område. Måske husker du, at vi skrev om det omkring nytår, men dengang havde Dansk Erhverv held til at få udskudt implementeringen. Og nu sker det altså.

Det er nye regler i EU, der dikterer det. I direktivet står det omtalt som “vouchere”, og det gælder altså også de danske gavekort (men ikke rabatkuponer). Udsteder I gavekort i din virksomhed, skal du sætte dig ind i de nye regler, og du kan starte på Anettes blog her:

Nye momsregler for gavekort pr. 1. juli 2019

Bogtilbud: Sommerferiepakke med 3 bøger + et spil

Som selvstændige kan vi sjældent lade være med at tænke på firmaet, selv om vi holder sommerferie. Vi har samlet en sommerferiepakke til dig, der vil bruge ferien på at få overblik over økonomien. Pakken består af:

– og så lægger vi selvfølgelig Nøgletalsspillet med i pakken også, så familien har noget at beskæftige sig med, mens du læser.

[Her er bogpakken - tillad billeder i din mail for at se det]

Normalpris 469 kr. – du får den for 299 kr. Tilbuddet gælder kun til og med d. 27. juni.

Køb sommerferiepakken her

Ferielovskurset: Få pladser i august - ekstra dato i november

Sidst skrev vi om vores kursuseftermiddag om den nye ferielov d. 21. august. Der er få pladser tilbage - til gengæld har vi sat det i kalenderen igen d. 14. november.

Hop ind her, og tilmeld dig nu

Tjek din skatteberegning: Udbytte eller topskat?

Her i Regnskabsskolen bogfører vi for en række ApS'er, som klarer sig rigtig udmærket. Nogle af dem har kun ejeren som eneste ansatte, andre har flere. Men mange af ejerne overvejer, hvad der bedst kan betale sig: Udbytte eller løn? Vi taler om tilfælde, hvor ejerens løn i forvejen ligger lige på eller over topskattegrænsen, så der vil skulle betales topskat af den yderligere udbetaling. Samtidig er grænsen for lav udbytteskat opbrugt, så vi taler altså om at finde ud af, hvad der er dyrest: At betale skat med topskat af udbetalingen som løn eller betale først selskabsskat og så 42% i udbytteskat.

På Anettes blog, kan du få hjælp til at finde ud af hvad der bedst kan betale sig. Læs med her:

Skatteberegning: Udbytte eller topskat?

Vil du også have en blomstrende levevej som bogholder?

Se lige her, hvad en af vores tidligere kursister har sagt om vores Diplomkursus for bogholdere:

[Pæne ord fra Gitte - tillad billeder i din mail for at se dem]

Vi takker Gitte for de pæne ord og spørger dig, Læser: Vil du også have en blomstrende levevej som bogholder? Eller måske vil du opkvalificere dig til et andet job, du drømmer om, inden for økonomi? Så tag et kig på kurset, og kom evt. med på næste hold, som starter d. 15. august:

Læs alt om Diplomkursus for bogholdere her

Det vil glæde os at se dig. Ring (33330161) eller skriv endelig til os, hvis du har spørgsmål til uddannelsen.

De bedste hilsner
Regnskabsskolen