From: Regnskabsskolen/Anette Sand <post@regnskabsskolen.dk>
Subject: Masser af gratis hjælp og inspiration til din forretning

- og så noget meget billigt

Hej Læser

Velkommen til de mange nye læsere, vi har fået siden sidst - og også til jer "ældre" vi bare ikke har fået sagt velkommen til endnu. :-)

Bruger du det lønsystem, der er bedst for dig, eller har du bare lidt tilfældigt valgt det, der lå lige for, da du startede?

Ny viden, 3 nye lønsystemer, kaffe/te, frokost, netværk - ses vi?

Nu er der ikke længe, til vi holder denne vanvittigt billige og rigtig spændende kursusdag om løn: Ny løn - det er nemlig d. 25. september.

Prisen er kun 300 kr. for en hel dag inkl. frokost - hvilket er det samme, som du alene ville skulle give for den nye Håndbog for nye chefer, som du får med hjem på dagen.

Du tænker måske ikke, at det er værd at pille ved dine lønvaner, men hvad nu, hvis tingene kan gøres meget nemmere i et nyt system - og det faktisk ikke er så svært at skifte? Kom og stil alle dine spørgsmål til 3 af de nye spillere på banen: Zenegy, Salary og Gratisal. Hvis du ikke ved, hvad du skal spørge dem om, får du nok nogle ideer under Birgers og Anettes oplæg inden.

Vi håber at se dig til en både hyggelig og informativ dag om løn. Tilmeld dig her: Ny løn

Moms (eller ikke) på personlig træning, klaverundervisning mv.

Meget ofte stillede spørgsmål: Skal jeg lægge moms på min undervisning? Hvilke former for undervisning er momsfritaget?

Det, der afgør, om undervisning er momsfritaget, er, om undervisningen svarer til “skole- og universitetsundervisning, faglig uddannelse, herunder omskoling, samt anden undervisning, der har karakter af egentlig skolemæssig eller faglig uddannelse”. Undervisningen skal “udvise et fagligt indhold og niveau svarende til undervisning på aftenskoler, musikskoler, folkeskoler, erhvervsskoler mv.”.

De skoler er momsfritaget, så det er kun rimeligt, at tilsvarende undervisning – også den der leveres 1 til 1 – ikke skal pålægges moms. Men vær opmærksom på, at der skal være tale om et reelt lærer/elev-forhold.

SKAT har udsendt et nyt styresignal om, hvilke områder det gælder, og det kan du læse om i Anettes seneste blogindlæg her: Moms (eller ikke) på personlig træning, klaverundervisning mv.

Gratis hjælp og inspiration til din forretning

Så er der gaver! Anette er en del af et giveaway-event sammen med 13 andre eksperter, der kan hjælpe dig med bl.a.:

  • At prioritere din tid rigtigt
  • At sælge mere med e-mails
  • At slippe de øvre begrænsninger
  • At tiltrække glade kunder
  • At få mange flere på dit nyhedsbrev
  • At få succes med mobilvideoer
  • At skabe passiv indkomst
  • At blive skarpere til markedsføring

Bidraget herfra er et lille onlinekursus i virksomhedsøkonomi for begyndere. Du får adgang ved at klikke på billedet her og skrive dig op:

Så vælger du selv, hvem af eksperterne du vil hente gaver fra - måske dem alle sammen?

Bliv diplombogholder i 2018 - kalenderen er nu opdateret

Det næste hold diplombogholdere starter d. 2. oktober, men vi har også planlagt forløbet for hele 2018, så hvis du planlægger ny (eller efter-)uddannelse til næste år, så kan du nu tage diplombogholderuddannelsen med i overvejelserne.

Her kan du se beskrivelsen af de enkelte moduler og klikke dig ind for at se datoerne: Diplomkursus for bogholdere

Skulle du være i tvivl om, om kurset er relevant for dig, så kan du læse her, hvad du kan bruge diplombogholderkurset til.

De bedste hilsner
Regnskabsskolen

P.S. Vi holdt et gratis webinar om fradrag i sidste uge. Der fik Anette et spørgsmål, hun rigtig ofte får: Kan man lade firmaet betale en del af sin husleje, og få fradrag for det, når man har kontor hjemme? Læs svaret her: Fradrag for kontor i hjemmet