From: Regnskabsskolen/Anette Sand <post@regnskabsskolen.dk>
Subject: Ups, overskriften smuttede!

Hej Læser

Ups, det gik vist lidt stærkt med at få nyhedsbrevet af sted! Vi pralede af en nyhed i overskriften, som vi ikke har klar endnu. Sådan kan det gå, når man planlægger at sende noget ud og ændrer mening i sidste øjeblik.

Vi beklager - også at forstyrre dig igen, men vi bliver lagt ned af undrende mails.😅 (Og vi skal selvfølgelig nok give besked i nyhedsbrevet, når det nye kursus ER klar!)

Her er, hvad vi ellers skrev - og dét passer:


Vi har fået en del spørgsmål om: Hvad gør Regnskabsskolen under Corona-krisen – er der kurser, og hvordan foregår det?

Anette har derfor lavet en video, hvor hun giver et godt overblik over, hvad det er, du kan lære, her hos os - og hvordan det foregår i disse dage (men også i øvrigt). Den kan du se på hendes blog - hvor du også kan læse dig til det, hvis du heller vil dét end lytte: Regnskabsskolens kurser under Corona-krisen - og uden for

Og så er det jo ellers spændende, hvad meldingen bliver fra regeringen i næste uge.

Befordringsfradraget under Corona-nedlukningen

Hvad enten du selv er lønmodtager eller har ansatte, er der noget, du skal være opmærksom på nu: Befordringsfradraget.

Folk, der arbejder hjemmefra, har ikke ret til befordringsfradrag på de dage, hvor de ikke skal ind på arbejdspladsen - det er klart. Det har ikke bare praktisk betydning for medarbejderen, men også for dig som arbejdsgiver (eller bogholder for en virksomhed med ansatte).

Læs mere på Anettes blog her: Befordringsfradraget under Corona-nedlukningen

Nyt til dig, der er fodterapeut

Vi er nu klar med et nyt onlinekursus i økonomi for fodterapeuter. Kurset handler om budgetter, bogføring og årsregnskab.

Du får et par onlinemøder med en erfaren bogholder/underviser med i købet, og prisen er lige nu særlig god - vi har en flot intro-rabat.

Læs mere her: Økonomi for fodterapeuter

Månedens bog: Skat for selvstændige - med virksomhedsordningen

Hver måned kan du spare 20 % på månedens bog, og i denne måned er det Statsaut. revisor Søren Revsbæks bog Skat for selvstændige - med virksomhedsordningen.

[Billede: Skat for selvstændige]

Ved betaling skal du bare bruge rabatkoden '20tilmig' - så fratrækkes rabatten automatisk.

Læs alt om bogen, og køb den her

Nu kan du søge om momslån

Forleden fik Folketinget tredjebehandlet den lov, som gør, at de små og mellemstore virksomheder kan søge om momslån. Der kan søges om at låne det beløb, virksomheden har indbetalt i moms for 4. kvartal eller 2. halvår 2019 – altså de penge, som er indbetalt 1. marts 2020. På Anettes blog kan du læse hvordan - og hvordan det er, hvis du betaler lønsumsafgift:

Momslånet er vedtaget - og kan søges fra 5. maj

De bedste hilsner
Regnskabsskolen

P.S. Vi er snart klar med et Uniconta-kursus for (erfarne) bogholdere. Hvis du er interesseret i at få fingre i det så hurtigt som muligt, så skriv til uniconta@regnskabsskolen.dk