From: Regnskabsskolen/Anette Sand <post@regnskabsskolen.dk>
Subject: 1 dags årsregnskabskursus, hent en gratis bog, nye takster og satser 2017

1 dags årsregnskabskursus, hent en gratis bog, nye takster og satser 2017

Hej Læser

I dette nyhedsbrev vil vi bl.a. invitere dig til et gratis webinar, tilbyde dig en gratis bog og give dig en god (og meget billig!) julegaveide til den nye iværksætter.

God læselyst!

Julegaven til den nye iværksætter

Det kan være, du allerede har set på Facebook, at Anette puslede med noget gavebånd. Hvis ikke, så får du julegavetilbuddet her:

Vi har lavet en tilbudspakke med Bogen om bogføring for begyndere, Moms og momsfradrag, Bogen om fradrag og et gavekort til et e-kursus om iværksætterøkonomi, og du får hele pakken - pakket ind i gavepapir lige til at lægge under træet - for under halv pris! Fragten er gratis.

Læs mere om julegaven til iværksætteren her

Få Bogen om løn og lønbogføring med Danløn gratis

Nogle gange er man uheldig. Det har vi været med vores Danløn-bog. Ikke at der er spor galt med bogen, men Danløn skiftede brugerflade i programmet, kort tid efter at vi havde udgivet den. Det betyder, at vi ikke længere kan sælge den. Teksten er god nok, men billederne passer ikke længere. Er man tilstrækkeligt computervant, kan man godt bruge bogen alligevel - man skal bare lede lidt efter, hvor funktionerne nu sidder. Så:

Vi forærer bogen væk. Du skal dog selv hente bogen på vores kontor på Wesselsgade 2 i København. Bor du langt fra os og vil have bogen alligevel, kan det også lade sig gøre. Så tager vi dog et ekspeditionsgebyr og porto.

Læs mere om, hvordan du får en gratis Danløn-bog, her

Bliver bogholderne afskaffet? Forbered dig på fremtiden

Hvad er bogholdernes rolle i en fremtid, hvor computere kan så meget, at de klarer det meste af arbejdet? Det er vigtigt, at vi bogholdere holder os ajour med udviklingen, hvis vi ikke vil tabe vores jobs på gulvet.

Derfor tilbyder Regnskabsskolen fra næste år et nyt kursus, vi har kaldt Fremtidens bogholderi. Det er et to-dageskursus, hvor du får et indblik i, hvordan de nye programmer til automatisk bogføring fungerer, du kommer til at afprøve det i praksis, og vi kommer til at arbejde med de udfordringer, bogholderne står overfor i den nærmeste fremtid.

Læs mere om kurset Fremtidens bogholderi her

Anette holdt et kort oplæg om emnet på et fyraftensmøde for nogle uger siden. Det kan du se en optagelse af her:

Oplæg om fremtidens bogholderi

Er du ikke bogholder - men vil gerne være det?

Vi starter nyt hold på diplombogholderuddannelsen d. 19. januar, og tager du med, kan du have dit diplom 11 uger senere.

Her kan du se, hvad en af vores rare kursister har sagt om uddannelsen:

"Diplomkurset er det bedste, jeg har gjort for mig selv arbejdsmæssigt. Det kursus gav mig blod på tanden og mod på at starte min egen bogføringsvirksomhed - og det går rigtig godt. Jeg har været chefsekretær i mange år og var ikke sikker på mine evner udi bogføring, men den usikkerhed blev gjort til skamme af Regnskabsskolens fremragende undervisere. Deres pædagogiske evner og evnen til at formidle er uovertruffen, og så havde vi det også ret hyggeligt på kurset - og det er jo ikke at foragte. Og så var det rigtigt rart, at holdet ikke var for stort. High five til Regnskabsskolen, som jeg også efterfølgende har benyttet, hvis jeg har haft regnskabsmæssige problemer i min virksomhed."
Gitte Greve Jørgensen, selvstændig

Læs mere om uddannelsen her: Diplombogkursus for bogholdere

Gratis webinar om årsafslutningen for dig med enkeltmandsvirksomhed

Sidste år var Anettes webinar om årsafslutningen en stor succes, så vi har selvfølgelig tænkt os at gentage den. Vil du også have forklaret vejen fra bogført materiale til korrekt skattemæssigt resultat for enkeltmandsvirksomheder? Helt gratis og hjemme foran din egen computer?

Så meld dig til her: Gratis webinar

1-dagskursus: Årsafslutning for enkeltmandsvirksomheder (rabat i januar)

Målet for bogføring i enkeltmandsvirksomheder (og I/S) er at få korrekte momsafregninger og et korrekt skattemæssigt resultat. Det skattemæssige resultat skal vi bruge på den udvidede selvangivelse. På kurset Årsafslutning for enkeltmandsvirksomheder lærer du, hvordan den løbende bogføring kontrolleres og afstemmes – og vi gennemgår de mest almindelige skattemæssige reguleringer. Så kan du klare det hele selv!

Kurset afholdes næste gang d. 5. januar, og du får 500 kr. i rabat, hvis du tilmelder dig netop den dag senest d. 15. december med rabatkoden 'januar'.

Læs mere her, hvor du også kan tilmelde dig

De bedste hilsner
Regnskabsskolen

P.S. SKAT har efterhånden fået offentliggjort de forskellige takster og satser for 2017. Dem kan du se en oversigt over her: Takster og satser 2017