From: Regnskabsskolen/Anette Sand <post@regnskabsskolen.dk>
Subject: Gratis foredrag i hele landet

Gratis foredrag i hele landet

Hej Læser

Der er én god ting ved, at sommeren er forbi, og det er, at kursuskatalogerne landet over igen bugner af spændende kurser og foredrag. Det gælder også vores, og i dag kan vi glæde dig med, at vi i samarbejde med Dana og HIP kan tilbyde gratis foredrag med Anette over hele landet.

 

Balance i dit regnskab - gratis foredrag om skattemæssige fradrag og regnskabets hemmeligheder

Du behøver ikke være medlem af Dana for at deltage i deres gratis foredrag. Her i oktober kan du høre Anette fortælle om "skattemæssige fradrag og regnskabets hemmeligheder" i Randers, Kolding og Værløse. Læs mere, og tilmeld dig på følgende links:

Randers d. 25/10

Kolding d. 26/10

Værløse d. 31/10

Vi arbejder på også at få lavet et foredrag på Bornholm. Hold øje med næste nyhedsbrev for nyt om det.

 

Gratis økonomiforløb med Hovedstadens Iværksætterprogram

HIP tilbyder en økonomipakke, hvor Anette er underviser på fire kurser. Pakken er målrettet iværksættere, som har oprettet eller er lige ved at oprette et CVR-nr., og giver dig helt-nede-på-jorden-viden om regnskab og økonomi. Undervisningen foregår på Allerød Rådhus.

Læs mere om HIPs økonomipakke her

 

Ny, vigtig bogføringsinfo!

Bogfører du for dig selv eller andre, er der noget nyt du skal være opmærksom på: Frimærker er ikke bare frimærker. Længere. Se denne her kvittering:

Kvittering for porto med moms

Citat fra Anettes blog:

En af Regnskabsskolens venner på FB har sendt mig den kvittering, du kan se et billede af her ved siden af. Det er “frankeringsmærker” med moms. !!!!

Jeg har undersøgt sagen, og det viser sig, at de såkaldte Quick-breve er med moms. Quick-breve er breve, som bliver leveret dagen efter, de er afleveret på posthuset. Altså ikke i postkassen – på posthuset. Det koster 27 kr. at sende et Quick-brev fra posthuset. Og beløbet er inklusive moms.

Læs resten indlægget, hvor du får forklaringen, her: Porto med moms

 

Bogholder, skal du med på Uniconta-kursus? Så er det nu

Den 10/10 holder vi Unicontakursus for bogholdere. Det er lige om lidt, så skal du nå at være med, er det nu, du skal tilmelde dig! Prisen er kun 975 kr., og du tilmelder dig her: Bogføring med Uniconta for bogholdere

 

Bliv diplombogholder inden jul: Kun få pladser tilbage

Vores populære bogholderuddannelse starter med nyt hold d. 27. oktober. Der er kun få pladser tilbage, så har du overvejet kurset og vil gerne være færdig i går, skal du ikke tøve for længe med at tilmelde dig.

Læs mere om uddannelsen her: Diplomkursus for bogholdere

 

De bedste hilsner
Regnskabsskolen

P.S. I næste nyhedsbrev er der en bognyhed, du kan glæde dig til. I hvert fald, hvis du er sådan en, der sælger varer - eller bogfører for en, der gør.