From: Regnskabsskolen/Anette Sand <post@regnskabsskolen.dk>
Subject: Sommertilbud og nye e-kurser

Hej Læser

I forrige nyhedsbrev kom vi til at sætte en forkert overskrift på, der lovede, at vi havde et nyt e-kursus i Uniconta - det havde vi bare ikke endnu.

Men denne gang er den altså god nok! Og følger du os på Facebook, ved du det godt, men hvis ikke, må vi også hellere fortælle det her:

E-kursus i Uniconta for bogholdere

Her er kurset til dig, der er vant til at bogføre, men nu ønsker at udvide dine muligheder i et måske endnu større regnskabsprogram med uanede muligheder - i retning af et fuldt færdigt ERP-system. Når du er færdig med kurset, er du i stand til at køre den daglige bogføring i Uniconta.

Læs alt om kurset her - hvor du også kan tilmelde dig og komme i gang med det samme (der er en bonus til de første 20, der tilmelder sig):

Uniconta for bogholdere

Derfor skifter Regnskabsskolen selv til Uniconta

Hvis du selv har overvejet at bruge Uniconta, kan det måske være interessant for dig at høre, hvorfor vi vælger at skifte. Det har Anette og Anja taget en snak op for nogle uger siden, og videoen kan du se (eller læse en afskrift af) her:

Regnskabsskolen skifter til Uniconta - men hvorfor?

(Obs! Vi bliver naturligvis ved at undervise i de andre regnskabsprogrammer også.)

Vi holder begrænset åbent i uge 30

I uge 30 har vi kun åbent for personlige henvendelser på kontoret kl. 9-13, og vi sender ikke bøger ud i den uge. E-bøger sendes naturligvis ud som altid, men skal du bruge sommerlæsning lige dér, skal du bestille trykte bøger senest d. 17. juli. Det kunne f.eks. være:

Sommerferiepakken - en billig bogpakke til dig, der er selvstændig

Som selvstændige kan vi sjældent lade være med at tænke på firmaet, selv om vi holder sommerferie. Vi har samlet en sommerferiepakke til dig, der vil bruge ferien på at få overblik over økonomien. Pakken består af:

  • Bogen om bogføring for begyndere
  • Din første medarbejder
  • Forstå dit regnskab
  • Iværksætter 2020 – vores gratis iværksætterhåndbog i trykt udgave

– og så lægger vi et sæt af vores gode gamle nøgletalsspil med i pakken også, så familien har noget at beskæftige sig med, mens du læser.

Normalpris 419 kr. – du får den for 299 kr. til og med d. 17. juli.

Bestil sommerferiepakken her

Feriedifferenceberegning er ikke helt afskaffet

Når en medarbejder, som har ferie med løn, går op eller ned i arbejdstid, skal der laves feriedifferenceberegning. Anette havde først forstået det sådan, at den var afskaffet, men det var ikke tilfældet. I videoen på Anettes blog kan du høre (eller læse nedenunder), hvordan det faktisk forholder sig:

Feriedifferenceberegning - den er ikke helt afskaffet

Spar penge på revisorregningen

Årsregnskabet og årsrapporten er afslutningen på det forgange år og et væsentligt dokument både internt og eksternt. Hvis du som bogholder kan bistå med udarbejdelsen – eller i små virksomheder måske klare det hele selv – får du en stærk indsigt i virksomhedens økonomi og sparer penge på revisorassistance.

Til august gentager vi revisor Kasper Kyndsbergs kursus, og du kan tilmelde dig her:

Årsregnskabet og årsrapporten er afslutningen på det forgange år og et væsentligt dokument både internt og eksternt. Hvis du som bogholder kan bistå med udarbejdelsen – eller i små virksomheder måske klare det hele selv – får du en stærk indsigt i virksomhedens økonomi og sparer penge på revisorassistance.

Årsrapport og selvangivelse for bogholdere

Rigtig god sommer!
Regnskabsskolen

P.S. Vil du opdateres på den nye ferielov, så har vi et nyt e-kursus om det for ledere og bogholdere. Det finder du her: Den nye ferielov - update på reglerne. Men du skal lige tage denne rabatkode med dig: FERIE299 - så kommer kurset nemlig ned på 299 kr. + moms.