From: Regnskabsskolen/Anette Sand <post@regnskabsskolen.dk>
Subject: Tjen penge på at anbefale Regnskabsskolens e-kurser

Men hvad nu hvis du ikke kan nå det?

Hej Læser

I går var sidste frist for at indberette den udvidede selvangivelse. Er du selvstændig eller bogholder, kommer det forhåbentlig ikke bag på dig.

Men hvad sker der egentlig, hvis du ikke indberetter til tiden? Det har Anette skrevet et blogindlæg om, som du kan læse her:

Hvad sker der, hvis du ikke indberetter selvangivelsen til tiden?

(Kort fortalt: Det koster! I særlige tilfælde - meget særlige - kan du bede om udsættelse. Læs i indlægget hvordan.)

Er du i tvivl om noget her på falderebet?

Mangler du endnu at få styr på den sidste moms, skattefradragene, eller hvordan det nu lige er med afskrivninger, så er der hjælp at hente i vores e-bøger - som du jo får leveret med det samme i din indbakke.

Køb Bogen om fradrag 2016 her

Køb Moms og momsfradrag her

Køb Årsafslutning i bogholderiet her

Momsafregningen kan laves nu

Første halvår/andet kvartal er nu gået, så du kan godt begynde at arbejde dig hen mod næste momsafregning (fristen er d. 1/9).

Måske bogfører du selv og er allerede helt up to date med den løbende bogføring. Mange bogfører dog først, når SKATs frister tvinger dem til det, dvs. kvartalsvis eller halvårligt.

I Regnskabsskolen vil vi meget gerne være i god tid, så hvis du er bogføringskunde hos os (eller vil være det):

Aflever gerne dine bilag og dit kontoudtog allerede nu. Og overvej i øvrigt, om vi lige skal se på forskudsregistrereingen, så snart vi har halvårsregnskabet. Det er nu, du kan få et godt bud på, hvordan året kommer til at se ud, og så slipper du for at skulle betale en stor portion B-skat senere, fordi du ikke har betalt nok i årets løb.

Kontakt os enten på tlf. 33330161 eller ved at besvare denne mail.

Tjen penge på at fortælle andre om vores e-kurser (jo, den er god nok!)

Hvis du har taget et af vores e-kurser og var glad for det, så har du måske lyst til at fortælle andre om det? Det vil vi gerne honorere, så vi har oprettet et partnerprogram.

Det betyder, at du kan få et særligt link til vores e-kurser, du kan linke til på din hjemmeside eller på sociale medier, og når andre klikker på det link og køber kurset, så får du 20 % af fortjenesten. (Det kan godt blive til en god sjat, når vi bl.a. har et kursus til 39.500 kr.!)

Det hedder at være affiliate, og det kan du ansøge om at blive her: Tjen penge på at reklamere for vores e-kurser

Er du bogholder (eller bogfører du i dit eget selskab)?

"Årsrapporter og selvangivelse for bogholdere" er et 3-dageskursus, hvor du lærer:

  • at foretage de mest almindelige regnskabsafslutninger, de mest almindelige skattemæssige reguleringer, afskrivninger og periodiseringer
    om årsrapportens bestanddele, herunder Ledelsens erklæring, Revisors erklæring, Anvendt regnskabspraksis, Ledelsens årsberetning, årsregnskabet
  • at forstå selvangivelsen for selskaber, og hvordan du indtaster i Erhvervsstyrelsens indtastningssystem
  • at anvende skabeloner i Excel til afskrivninger, periodiseringer samt skattemæssige beregninger til korrektioner i årsrapporten.

Hvis du som bogholder kan bistå med udarbejdelsen af årsrapporten – eller i små virksomheder måske klare det hele selv – får du en stærk indsigt i virksomhedens økonomi og sparer penge på revisorassistance.

Læs flere detaljer om kurset her

Sommerferielæsning - en billig pakke til dig, der er selvstændig

Som selvstændige kan vi sjældent lade være med at tænke på firmaet, selv om vi holder sommerferie. Vi har samlet en sommerferiepakke til dig, der vil bruge ferien på at få overblik over økonomien. Pakken består af:

- og så lægger vi selvfølgelig Nøgletalsspillet med i pakken også, så familien har noget at beskæftige sig med, mens du læser.

Normalpris 449 kr. - du får den for 249 kr.

Køb sommerferiepakken her

Rigtig god læselyst - og god sommer

De bedste hilsner
Regnskabsskolen

P.S. Har du husket at afstemme momsen? Ellers brug Anettes momsafstemningsskema, som du kan downloade gratis her: Excel-ark til momsafstemning