From: Regnskabsskolen/Anette Sand <post@regnskabsskolen.dk>
Subject: Gevinstafgift, medarbejdervaccinationer og: Husk selskabsskatten!

Hej Læser

Anette er godt i gang med sin foredragsturne landet rundt i samarbejde med Dana.

[Billede fra mandagens foredrag i Herning]

Du kan endnu nå at tilmelde dig foredraget i Værløse d. 20.:

Gratis foredrag i Værløse 20. november (tilmelding senest 15. november)

Skal dine medarbejdere vaccineres?

Influenzasæsonen nærmer sig - hvis den da ikke allerede er i gang. Så nu er spørgsmålet: Kan du betale for, at dine medarbejdere bliver vaccineret – og uden at de bliver beskattet af det? Det har Anette skrevet om på sin blog:

Influenzavacciner – hvad med skatten?

Husker du afgiften når du udlodder præmier?

- i hvert fald hvis præmien sælges for mere end 750 kr. Tidligere var beløbsgrænsen 200 kr., men den er heldigvis steget i år. Her kan du læse om betingelserne for gevinstafgiften:

Gevinstafgiften er ændret

Månedens bog: Bogen om bogføring for begyndere/med e-conomic

Hver måned kan du spare 20 % på månedens bog, og i denne måned er det Bogen om bogføring - og så vælger du selv om det skal være den udgave, der ikke har et program tilknyttet, eller den, der samtidig lærer dig at bruge e-conomic.

[Billede af månedens bog]

Ved betaling skal du bare bruge rabatkoden '20tilmig' - så fratrækkes rabatten automatisk.

Læs alt om bøgerne, og køb dem her: Bogen om bogføring for begyndere - eller vælg udgaven for e-conomicbrugere her: Bogen om bogføring med e-conomic.

En pengebesparende opfordring fra Anette

Har du et selskab? Så giver Anette dig en god grund til at ajourføre dit regnskab nu:

Har du et selskab? Så skal dit regnskab være ajour nu

Skal du være bogholder i 2020?

I Regnskabsskolen kan vi uddanne dig til bogholder på 2 måder:

Er du mest til sofametoden, så kan du tage det meste af Diplomkursus for bogholdere hjemmefra som blended learning. Så har du dels videomoduler, dels direkte undervisning med din personlige underviser over telefon/skærm. Læs mere om e-kurset her

[Billede af e-learning og klasseundervisning]

Er du derimod mere til Valby-metoden, så tager du kurset herinde hos os med kaffe og frokost. Læs mere om fremmødekurset her

Begge metoder vil få dig godt i mål og ender med eksamen i Valby. Næste fremmødekursus starter d. 16. januar 2020. E-kurset kan du starte på med det samme.

De bedste hilsner
Regnskabsskolen

P.S. Sammen med 19 andre eksperter er Anette her i november med i et giveaway-event, hvor hver ekspert giver en gave, der hjælper dig med at drive din virksomhed sjovere, smartere og mere profitabelt. Det koster kun din e-mailadresse at deltage, så det eneste, du skal gøre, er at klikke HER og skrive dit navn og din e-mailadresse – så får du adgang. (Bemærk: Du bliver IKKE tilmeldt alles nyhedsbreve når du melder dig til, men får lov selv at plukke de gaver ud, der har relevans for dig).