From: Regnskabsskolen/Anette Sand <post@regnskabsskolen.dk>
Subject: Konkurrence: Vind chokolade og bøger

Hej Læser

Vi er nysgerrige efter at vide mere om, hvem vores læsere er. Derfor har vi lavet en konkurrence, som vi håber, du vil deltage i, længere nede.

Først skal du lige have lidt fagligt input.

Sådan bogføres feriepengeforpligtelsen

Virksomhedens feriepengeforpligtelse udgør det beløb, medarbejderne har til gode i form af ret til ferie med løn i det kommende ferieår. Hvis medarbejderne forlader virksomheden, skal feriepengene beregnes og overføres til Feriekonto eller en tilsvarende ordning. Feriepengeforpligtelsen bogføres, fordi den ferie, medarbejderne har til gode med løn, er en omkostning, som vedrører det år, hvor ferien er optjent.

Læs Anettes indlæg her om hvordan feriepengeforpligtelsen skal bogføres

Nyt kursus for alternative behandlere

Som noget nyt tilbyder vi nu regnskabskurser målrettet alternative behandlere.

Her kommer du igennem de udfordringer, du vil møde i dit egen enkeltmandsvirksomhed, når bilagene begynder at løbe ind, og der skal bogføres. Kurset er en god mulighed for at få kendskab til, hvordan du løser konkrete arbejdsopgaver med dit eget regnskab, og samtidig med, at du får indsigt i regler og lovgivning, får du gennem masser af praktiske øvelser – også med dine egne bilag – lejlighed til at afprøve, programmer, software og metoder.

Undervisningen forløber over to undervisningsdage i en weekend.

Læs mere om Regnskab og bogføring for alternative behandlere her

Gratis ark: Kørselsregnskab til medarbejdere

Allan fra PLI Forsikringsmæglere var så rar efter et af Anettes foredrag hos Dana at sende hende det skema, de bruger til kørselsafregninger for medarbejderne.

Hent arket på bloggen her

Næste Grundkursus i bogføring starter d. 11. august

Vores populære 6-dages Grundkursus i bogføring har næste holdstart d. 11. august. Her lærer du bogføring helt fra grunden: Vi gennemgår regnskabets opbygning, øver os i at bogføre finansbilag, lave fakturaer og bogføre kreditorbilag. Vi gennemgår bankafstemninger, og du får tjek på, hvordan man læser et regnskab, og hvad de forskellige dele af et regnskab fortæller om virksomheden.

Læs mere, og tilmeld dig Grundkursus i bogføring her

Hvis du ikke bor i (nærheden af) København eller bare vil undgå at skulle hjemmefra, tilbyder vi også kurset som e-kursus - eller rettere "blended learning" hvor du både laver et selvstudium online OG har 3 timers undervisning med en lærer (via Skype/telefon)

Læs mere, og tilmeld dig e-kurset her

Hjælp os, og vind chokolade og bøger

Vi er som sagt nysgerrige efter, hvem vores læsere er. Vi vil også gerne vide, om der er noget særligt, du ønsker dig et kursus i. Derfor: Vil du hjælpe os med at svare på et meget kort spørgeskema, så trækker vi lod blandt alle besvarelser om:

1-præmie: En stor dåse Quality Street (2,9 kg.) (eller den store bogpakke, hvis ikke du bryder dig om chokolade)

2.-5.-præmie: En valgfri e-bog fra Regnskabsskolens webshop

Deltag i konkurrencen her

Held og lykke!

De bedste hilsner
Regnskabsskolen

P.S. Vi har nu 4 e-kurser på programmet - dem kan du læse mere om her: Regnskabsskolens e-kurser