From: Regnskabsskolen/Anette Sand <post@regnskabsskolen.dk>
Subject: Rigtigt nyhedsbrev! - ikke bare GDPR

Gratis webinar og andet godt

Hej Læser

Dette er ikke en af de mange GDPR-mails, der vælter ind i din indbakke i øjeblikket, men vi kan da godt lige nævne, at vi også har opdateret vores privatlivspolitik, som du kan læse her: Behandling af persondata. Du skal ikke gøre noget som helst, hvis du fortsat vil modtage vores nyhedsbrev, men du kan som altid afmelde dig i bunden, hvis du vil.

Vokser din virksomhed? Gratis webinar

Anette holder i samarbejde med Dana et gratis webinar, hvor hun gennemgår nogle væsentlige pointer i forhold til at få sin første medarbejder.

Du kommer blandt andet til at høre om:

  • Hvad det koster at have en medarbejder - både økonomisk og på anden vis
  • Ansættelseskontrakten (og det, der følger med)
  • Den nye ferielov
  • Om muligheden for at hyre freelancere i stedet for at få en medarbejder
  • Hvilke frysegoder, vi kan give, uden at medarbejderen beskattes af det.

Webinaret foregår d. 20. juni kl. 10, og du kan tilmelde dig her: Økonomi - når din virksomhed skal vokse med ansatte

Håndværkerfradrag - nyhed på listen

Der er vedtaget nye regler for håndværkerfradrag, og der er kommet et nyt fradrag på listen. Desuden vil beløbsgrænserne fremover blive reguleret årligt. Læs mere på Anettes blog her: Håndværkerfradrag

Skat og moms - får du dine fradrag?

Kan du få moms retur på biler, repræsentation, kunst, personaleudgifter m.v.? Hvad med skattefradrag på frynsegoder, sundhed, frokostordninger, hjemmearbejdsplads, software, gaver og meget mere?

Vi nævnte sidst at den var på vej fra trykkeriet, og den ER på hylderne nu - den nye bog om skat og moms:

Skat og moms - får du dine fradrag?

Du kan bestille den her: Skat og moms - får du dine fradrag?

Hvad er din holdning: Fest eller pligt?

Sociale arrangementer på arbejdspladsen - nogle elsker dem, andre hader dem. Det kommer måske an på, hvordan man har det med sin chef (eller sine medarbejdere) og sine kolleger.

Som chef er der nogle ting du skal være opmærksom på (f.eks. hvis der sker en ulykke under et arrangement ude i byen - hvilken forsikring dækker så?), og det kan du læse mere om her: Sociale arrangementer på arbejdspladsen - fest eller pligt?

Vi vil gerne høre din mening på Facebook: Er sociale arrangementer på arbejdspladsen noget, du synes er festligt eller forfærdeligt?

Lær at bogføre i sommerferien

Vores næste hold på uddannelsen til diplombogholder starter d. 16. august, MEN: Du kan jo starte, lige når det passer dig, med vores Grundkursus i bogføring som e-kursus, og så kan du fortsætte på et hold efterfølgende, hvis du vil. Vi kan på den måde altid finde en løsning, hvis du f.eks. synes det er for meget at være væk hjemmefra eller fra arbejdspladsen 2 dage om ugen i en længere periode. Ring herind, og få en snak med Lone - så finder vi en løsning, der passer dig.

Læs alt om Diplomkursus for diplombogholdere

De bedste hilsner
Regnskabsskolen

P.S. Husk: Hvis du er kvartalsmomset, har du angivelsesfrist på fredag. De fleste er i dag halvårsmomsede, men du kan ændre det på virk.dk, hvis du kan se en fordel i at betale din moms i lidt mindre bidder.