From: Regnskabsskolen/Anette Sand <post@regnskabsskolen.dk>
Subject: Selvangivelsen er klar - er du?

Hej Læser

Du har sikkert opdaget det: SKAT har årsopgørelsen klar, og vi med CVR-nr. kan lave vores udvidede selvangivelse.

Måske sad du allerede i kø på TastSelv i weekenden - klar med dit færdige årsregnskab. Måske vil du gerne have set det hele igennem og være sikker på, at du har fået det hele med. Hvis vi skal klare den opgave for dig, vil vi anbefale dig at ringe (tlf.nr. 33 33 01 61) eller skrive til os (du kan bare besvare denne mail) i god tid. Her er nemlig også kø i disse dage.

Tillykke, hvis du skal betale!

Facebook har de sidste par dage været plastret til af jublende opdateringer fra folk, der skal have penge tilbage i skat. Men en del – mere tavse ;-) – ærgrer sig, fordi betalingen skal gå den anden vej – de skal betale restskat.

Som selvstændige behøver vi nu ikke ærgre os, for det betyder sandsynligvis, at forretningen gik bedre sidste år, end vi havde forudsagt, da året begyndte. Så tillykke, hvis du skal betale restskat!

Og så en opfordring: Betal den så hurtigt du kan, så du slipper for renterne. Det er nemlig ikke gratis at skylde SKAT penge.

Læs mere på Anettes blog: Restskat? Betal den hurtigt

Spar 20 % på månedens bog

Bogen om bogføring for begyndere (cover)

Her i marts kan du spare 20 % på Bogen om bogføring for begyndere. Bogen klæder dig godt på til at bogføre selv. Du lærer at tilrettelægge bogføringsarbejdet fornuftigt, så du nemt får beregnet de korrekte tal til momsangivelsen, kan trække rapporter, får overblik over debitorer og kreditorer – og har et godt grundlag for at udarbejde årsregnskabet.

Bestil bogen her, og brug rabatkoden '20tilmig'

SKATs tidsplan

SKAT har lavet en fin oversigt over, hvad der sker hvornår, ift. årsopgørelsen:

SKATs tidsplan

Du finder den i mere læsbar form på Anettes blog her: Årsopgørelsen - SKATs tidsplan 

Tag Diplomkursus for bogholdere online - spar penge lige nu!

Vores næste hold på Diplomkursus for bogholdere er fuldt booket, men du kan tage uddannelsen som e-kursus, hvor du kan starte lige når du vil, og kan tage tingene i dit eget tempo.

Det er ikke alle der er klar til at tilmelde sig hele uddannelsen på én gang, og det behøver du heller ikke. Du kan starte med Grundkursus i bogføring og tilmelde dig de øvrige moduler når det passer dig. Lige nu kan det dog godt betale sig at købe næste modul med det samme, for:

Hvis du køber Grundkursus i bogføring som blended learning (modul 1), kan du tilmelde dig Løn og personaleadministration i bogholderiet (modul 2) til halv pris - dvs. 4.000 kr. 

Tilbuddet gælder kun til og med d. 1. april. Benyt dig af det her: Grundkursus i bogføring som blended learning. Når du har købt modul 1, får du automatisk tilbuddet om at købe modul 2 med det samme.

De bedste hilsner
Regnskabsskolen